Leirintäalueita talvella Espanjassa, itärannikolla

AHTOLA-SUTINEN JUTTA 26.11.2013 15:37

Cambriles, espanja n. 20 km Tarragonasta etelään, www.lallosa.com. Helppo löytää ja alue siisti ja auki illalla aina klo 24 saakka. Wc:t ja suihkut siistit, aina vain ei tullut paljoa lämmintä vettä. Sähköt toimi hyvin. Supermarket n. 400 m päässä ja ranta ihan vieressä. Alueella wi-fi 5 € /pvä ja toimi vaihtelevasti ja respassa kiinteä nettiyhteys maksusta. Kempparityhjennys + vedenotto mahdollista. Paikat aika liki toisiaan mutta talvella reilusti tilaa. Koirat sallittuja. Pankkiautomaatti respan vieressä.

Olivan kaupunki, Fandia kaupungista etelään n. 20 km (Valencian kaupungista etelään ), www.eurocamping-es.com. Vaikea vähän löytää, usko meinasi hiipua ennen kuin löydettiin paikka. Tosi siistit wc:t ja suihkut, tuli heti lämmintä vettä, alueella aukioleva supermarket. Wi-fi yhteys maksusta, toimi miten sattui. Ihan välimeren rannalla. Respa auki klo 9.15-14 ja 17-19.30. Koirat sallittuja. Kemppari wc tyhjennys ja pesukoneet löytyivät.

Camping Marjal, 19 km Torreviejasta pohjoiseen, tie N-332 varrella. Tosi siisti alue, wc:t yms. Kallis, yksi yö maksoi 38 € johon sisältyi wi-fi joka toimi vaihtelevasti ja hitaasti. Koirat sallittuja. Paljon aktiviteetteja turisteille, rantaan oli matkaa n. 1 km. Pankkiautomaatti ja turisti-info löytyi respan vierestä, pesukone löytyy. Sähköt toimi hyvin.

Camping Florantilles, n.8 km Torreviejasta sisämaahan. N-332 tietä Torreviejan ohi pohjoisesta tultaessa (n 1 km) ja sisämaahan päin liittymä cv-95 San miguel de Salinas, Orihuela ja A7 Cartagena/Alicante. Hospital Torrevieja tulee oikealla vastaan ja vasemmalla puolella Repsol bensis. Aja läpi pienen kylän, Los balcones ja 2 km eteenpäin,moottoritien alitse ja liittymä oikealla "san miguel" ja 300 m päässä oikealla campingalue. Respa auki 10.30-13.30 ja 16.30-19.30.Tosi siisti paikka ja ystävällisiä ihmisiä. Respan vieressä baari josta saa ruokaa ja supermarket joka auki 10.30-15.30. Talvisaikaan respan vieressä lämmintä vettä suikuista. pesukone eri maksusta. Tosi rauhallinen paikka. Koirat eivät sallittuja tosin kun kysyy niin ainakin talvisaikaan saa tuoda pienet koirat mukanaan. Kemppari wc:n tyhjennys + harmaavesi tyhjennys omalla paikalla mutta tarvitsee oman letkun ja sama vedenottossa. Nettiyhteys toimi loistavasti baarissa ja oli ilmainen. Jos halusi omalle paikalleen nettiyhteyden sekin onnistui eri maksusta mutta ei kokeiltu. Kiva paikka jos haluaa olla omissa oloissaan. Iso supermarket oli 2 km päässä. Yö maksoi n. 16 €

IPATTI VEIKKO 27.11.2013 15:48

Liitteessä on mainitsemiesi alueiden koordinaatit kahdessa muodossa ja myös avoinna olo kuukaudet, samoin onko alueella voimassa ASCI / Check alennus. Samanlaisin tiedoin löytyy myös Portugalin - Saksan - Ranska ja monen muun maan alueet. Maan tiedot saa myös vain ale alueiden kohdalta. Kaikki tiedot saa myös Excel muotoisina AutoRouteen, mm Lidlin parkki paikat "Lidl" kuvakkeella. Laita viesti niin saat ne suoraan.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.