Leirintäalueita talvella Saksassa, Belgiassa ja Ranskassa

AHTOLA-SUTINEN JUTTA 26.11.2013 15:26

Tässä meidän kokemuksia leirintäalueista marraskuussa 2013

Travemunde: saavuimme Travemundeen klo 21 ja pääsimme laivasta ulos n 21.30 ja päätimme jäädä Travemundeen yöksi. Ajoimme n. 1 km satamasta ja näimme tien varressa kylttejä camping alueesta (aika pieniä kylttejä) ja niitä oli koko ajan ja käännyimme tieltä oikealle ja ajoimme n. 2 km hiljaiselle asuinalueelle. Ivendorf camping alue oli vasemmalla ja respan vieressä oli myös pizzeria joka oli auki. Sisäänmenoportiin laitoimme 2 € kolikon ja oltiin alueen sisällä. Valoja ei ollut paljoa mutta parkkasimme lähelle huoltorakennusta ja sähköt kiinni. WC ja suihkut siistit. Aamulla näkyi muitakin asukkeja. Respassa oli lappu että olisi auki illalla klo 18-19 ja meidän piti päästä lähtemään klo 9-10 aamulla ja ulosmenoporttin tarvittiin kortti. No laitoimme sissänmenoporttiin 2 € ja pääsimme sitä kautta ulos.

Köln: www.camping-berger-koeln.de, camping alue 8 km länteen Kölnistä. Sijaitsi rauhallisella lähiöalueella jossa paljon kauppoja ja supermarketti n. 1 km päässä alueelta. Alueella betonialustat asuntoautoille ja sähkökaapeissa oli 4 amppeerin sulakkeet ja vähän ongelmia sähkön kanssa, vaihdoimme toiseen pisteeseen myöhemmin sähköjen takia. Siistit wc:t ja suihkut. Respa taisi olla auki ma-la klo 20 saakka, su auki vähemmän. Respan yläkerrassa oli hyvä ravintola joka oli auki joka ilta ja myös sunnuntaisin klo 11 alkaen, paljon paikallisia ihmisiä. Alue oli joen rannasssa. Wi-fi toimi alueella aika huonosti. Respassa oli kiinteä nettiyhteys joka maksoi vähän. Koirat sallittuja. Kemppari wc:n tyhjennys ja vedenotto mahdollista..

Belgia, Namurin vieressä camping-durnal.be, camping alue oli aika erityksissä pienen kylän lähellä, Durnal. Kun saavuttiin paikalle soitimme isännälle joka saapui tunnin sisällä, tosi ystävällinen ihminen joka kertoi alueesta jne. Alueella oli meidän lisäksi ehkä 6 asuntoautoa, muuten mökit tyhjiä. WC ja suihkut siistit ja sähkö ok. Ongelma syntyi seuraavana päivänä kun olimme lähdössä: oli satanut niin paljon ettemme saaneet asuntoautoa ulos paikaltaan, juutuimme mutaan. Soitimme isännälle joka tuli poikansa kanssa auttamaan meitä ja lopulta pääsimme irti traktorin avulla. Ikävä juttu mutta tosi ystävällistä porukkaa.

Lyon:

www.camping-indigo.com Ihan mukava paikka Lyonin lähellä, aivan moottoritien vieressä, paikka on porte de lyon. Respa auki talvella klo 8-20. Sähköt toimivat hyvin. Tuoretta leipää sai tilattaessa seuraavaksi aamuksi. WC ja suihkut siistit. Pyykinpesukone + kuivuri a 3,5 €. Respasta löytyi pizzaa yms ja 100 m päässä ravintoloita ja hotelli ja supermarketti n. 500 m päässä. Oltiin 2 yötä. Respassa ilmainen wi-fi yhteys + erillinen nettiyhteys ilmaiseksi. Koirat sallittuja.

Perpignan, Ranska Camping Garrigole, ihan kaupungin keskustassa, muurien ympäröimä alue asuinkortelissa, tosi pieni, en tiedä mahtuuko asuntoauto edes kunnolla sisään. Respa auki klo10-12 ja 18.30-20. Tullessamme ei ollut auki joten menimme muualle. Ei vaikuttanut mitenkään mukavalta paikalta ja aluetta voi hädin tuskin kutsua campingalueeksi, pieni hiekkakenttä.

KUJANPÄÄ MARKKU 26.11.2013 16:26

Jutta. Hienoo, että näit vaivaa kertoa näkemyksiäsi.

HALINEN HARRI 26.11.2013 19:07

Näitä kaipaan edelleen liiton keskitettyyn arkistoon johon jäsenet voisivat ko alueen tietoja päivittää vaikka Ehkä joku on toista mieltä.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.