Itsenäisyys pippalot Agadirissa

VAINIO JARI 18.11.2013 21:32

Tervehdys täältä Torreviejasta. Nyt kun Saulin ja Jennin itsenäisyyspäivän vastaanotto on siirretty Tampereelle .....niin millaisia suunnitelmia karavaanareilla siellä Agadirissa on juhlistaa itsenäisyyspäiväämme. Protokolla ja ohjelma ovat toivottavasti vapaamuotoisempia kuin Tampereella, ja löytyykö vielä tilaa kahdelle. Kuinka monta autokuntaa siellä jo lämmittelee luitaan.

KORSIJÄRVI SEIJA 19.11.2013 17:03

Ja samalla menee varmasti terveiset kyselyn mukana Eilalle ja Timolle !

ÅKERBACK STEN-ERIK 19.11.2013 20:41

Olhauhun mahtuu hyvin täällä ei oo kuin 5 autokunta ja safka on taatusti hyvä eiku porukkaan vaan ja Pirjo mukaan onni voi jäädä sinne kotiin ettei oo mikä jarru mukaan kuin jalat ruppee vippamaa.terkut S-E ja P.

VAINIO JARI 20.11.2013 12:25

Suuret kiitokset kutsusta, mutta älä yllytä. Muistamme kyllä miten hyvää ruokaa kävimme viimeksi syömässä, vieläkin vesi herahtaa kielelle mutta hyvää ruokaa saa Agadirissakin. Haittana on se, että siellä Teidän kanssa juhliminen on jo silloin ns. varustejuhlimista (villakalsarit yms.) - ja ne me jätettiin Suomeen, kuten Onnikin joka nyt mököttää siellä, kun ei tarkene mennä ulos. Jotta välttyisimme palelemiselta ja mököttämiseltä niin, huonosti varustautuneina meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kun siirtyä lämpimämpään. Mutta mitä Sinä ja Pirkko siellä leuhkitte varusteillanne, lähtekää niitä tuulettamaan Agadiriin. On se huomattavasti mukavampaa tuuletella villahousua auringossa uikkarit jalassa kun pukea ne päälle siellä kylmyydessä. Joten matkaan siitä.

ÅKERBACK STEN-ERIK 20.11.2013 20:35

On niin monet kalsarit ettei tarvitse lämpimään lähteä. mutes kitokset kutsusta.

PATOJA PEKKA 20.11.2013 22:58

Kiva, että otsikon "Itsenäisyys pippalot Agadirissa" alla asia keskittyy terveisiin, Olhaoon ja villahousuihin.... jo koulun ala-asteen tasolla ainekirjoitus olisi johtanut hylkäykseen ja ope olisi sitten kokeen palautuksen jälkeen selittänyt pienelle kirjoittajalle, että se johtui vain siitä, että meni ihan kiva ja mukavasti kirjoitettu aineesi pikkuisen ohi annetusta aiheesta... mutta ensi kerralla sitten se menee varmaan jo paremmin....

Pakko kysyä onko tällainen yhdistyksen keskustelupalsta tarkoitettu asiatiedolle, neuvoille, vinkeille, auttamiselle jne vai jäsenten kahdenkeskiselle yksityisjuttujen paskanjauhannalle, mihin on olemassa s-posti, tekstarit, naamakirjat, twitterit, juu tuubit ja ties mitä...???

MERIKALLIO VELI-PEKKA 21.11.2013 16:29

Pekka, oot vain kateellinen............... Säämies ja urheilija tuolta jäsenkeskustelun puolelta voi antaa oivallisia vinkkejä kuinka sabotoida toisten keskustelua. Ja tässäkin on yksi esimerkki, ei puututa itse asiaan, vaan puhutaan aivan omia.

HAAPANEN TIMO 21.11.2013 17:00

Täällä on niin hiljaista että kyllä terveisiäkin sekaan mahtuu.

@timppa

KUJANPÄÄ MARKKU 21.11.2013 20:08

Aika rauhassa ilman paskanjauhantaa saat täällä ulkomaan osiossa lueskella ja keskustella. Jauhannat ovat enimmäkseen tuolla jäsenkeskustelun puolella, kuten kuuluukin, mutta eihän siellä tarvitse kuikuilla, eihän.

Räntää rätkiny tänään semmoseen malliin, jotta urheilusuoritukset jääneet vähiin. Veepee vois kokeilla.

Käyttäjän lisäys viestiin 21.11.2013 klo 20:10:08 Tämä siis Pekalle, jonka oli pakko kysyä.

MERIKALLIO VELI-PEKKA 22.11.2013 10:15

Qjis, kokeilin tänä aamuna lehdenhaussa jalassa crocsin silestone kusiluistimet ja liukkaalla nurmella viissenttiä räntää. Tuloksena 30 senttimetrin ilmalento selälleen ja molempien polvien nivelsiteet, tai niitä tukevat lihakset pirun kipeinä. Kyllä säätila ja urheiluvälineet on kaikessa otettava huomioon.

Käyttäjän lisäys viestiin 22.11.2013 klo 10:16:44 Tää on edelleen esimerkki siitä sabotachesta.

PATOJA PEKKA 22.11.2013 23:09

Jari Vainio halusi tietää otsikon mukaan aiheesta "Itsenäisyys pippalot Agadirissa".

Viestiin hän on saanut jo KYMMENEN vastausta yhdistystovereiltaan.

Hienoa!

Tosin YKSIKÄÄN näistä kymmenestä viestistä vaan EI EDES SIVUA otsikkoasiaa!?!?

No pääasiahan on toki jonkun villahousut ja se että mahtuuhan näille sivuille terveisiäkin....

Kade tai en, mutta onko palstan ideana pitää platformia jäsenten väliseen julkiseen paskanjauhantaan terveisineen vai johonkin vähän informatiivisempaan tiedon välitykseen??

Kateellisia terveisiä vaan kaikille ja kuten huomaatte, alan hiljalleen oppia minäkin tavoillemme - tyhjänpäiväiseen hölsäämme: eihän tämäkään vastaus antanut ketjun aloittaneelle yhtään mitään tietoa kysymykseensä Agadirin 6.12. pippaloista!!

Hyvä näin... kaiketikin, vai....?

AHONEN KAI 23.11.2013 00:38

Pekka, Marjanesta pullo paikallista tintoa, kyntillät palamaan ja mamman kanssa ihan leppoisaa yhdessäoloa, jos yrität tätä palstaa mieleiseksesi saada, taistelet tuulimyllyjä vastaan.

Mutta onhan teillä siellä edes päivällä lämmintä, täällä arskarannikolla on alkanut toppatakkikelit aamusta iltaan ;)

PATOJA PEKKA 23.11.2013 01:18

Paikallinen tinto = CP

Kynttilät kyydissä jo Suomesta, sellaiset sinivalkoiset hopeisiin kynttilänjalkoihin.

Leppoisa yhdessäolo mamman kanssan jo jokailtaista mukavaa arkirutiinia - ei itsenäisyysillan erityistä pippalointia..

Tuulimyllyt kannatettavaa ekoenergiaa, ei niitä vastaan kannata taistella :-)

Ja kaiken lisäksi tänään oli iltapäivästä alkaen jo pilvistäkin :-(

Mutta Kai, sinulle annan omasta puolestani täydet pisteet! Yhdentenätoista viestijänä annoit lopultakin kysyjälle (ja minulle vaikken edes kysynyt) hyviä vinkkejä otsikkoasiaan! Kymmenen hutiviestiä ja lopulta yhdennellätoista viestillä sinä annoit ihan kelpovinkkejä alkuperäisen aiheeseen..

Ei itsenäisyyspäivä minustakaan tuon kummempia pippaloita kaipaa. Paitsi tietysti Suomen lipun jonkinmoisen kepin nokkaan ihan omassa pihapiirissä.

AHONEN KAI 23.11.2013 02:02

Mukavaa että teilläkin on mukavaa, siinä rapiat 300 kilsaa alempana taida ihan kynttilöitä poltella, mutta Ryysyrannassa juon olusen silloin torstaina, siinä on jotain isänmaallista, laulamme tai ainakin hyräilemme mukana Irwinin biisiä: "Haistakaa paska koko valtiovalta", meillä on mukana yksi formulakuskin tai... mittainen tyyppi mille on tatuoitu Irwinin lätty ja em. biisin nimi selkään.

Mekin taas 2:n vuoden päästä niissä Agadir-pippaloissa

LAUKKANEN MAURI 24.11.2013 11:15

Kyllä se laukkanekin niihin juhliin tulee,kun kerkiää aikanaan !

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.