Liikenne Espanjassa ja mopot

HALINEN HARRI 04.11.2013 13:51

Olen yhteensä viettänyt manner-Espanjassa viimeisen viiden vuoden aikana yhteensä yli puoli vuotta kuukauden-kahden jaksoissa. Olen jo tottunut oikealta ja vasemmalta ohi vilahteleviin mopoihin ja ihmetellyt kun en ole runsaasta autolla liikkumisesta huolimatta nähnyt koskaan mopokolareita kaupungilla. Niiden liikkuminenhan on sellaista että suomalainen poliisi hengästyisi katsellessaankin sitä. Tänään oli sitten surullista nähdä Fuengirolan junakadulla kadulla makaava mopoilija. Poliisi ja ambulanssi olivat jo paikalla. Mopoilijalla oli onneksi ainakin kypärä päässä. Toivottavasti vammat olivat lieviä.

KEMPPAINEN OLAVI 05.11.2013 16:47

Eihän tuo junakatu vielä mitään verrattuna rantakatuun. Siellähän nuo ohittelevat pitkiä autojonoja ja jopa suojateitä kiitettävästi kunnioittavia autoilijoita. Terveisiä vaan täältä huojuvien pamujen alta. Ps. Olisikohan jo parin euron kahven ja brändin aika?

KUJANPÄÄ MARKKU 05.11.2013 17:02
. Ps. Olisikohan jo parin euron kahven ja brändin aika? -

En osaa sanoa, päätä itse.

VALORANTA JUHA 05.11.2013 17:23

Älä Harri tommosta toivo näkeväs.Ei ollu kaunis näky tänään Splitissä,kun mopopoikaa oli 50m matkalla maantiellä.

HALINEN HARRI 05.11.2013 17:50

En toivo, vaan olen pelännyt tuota että ajajien tyylillä on pakko joskus sattua. Kaikilla kolmella pidemmällä rannansuuntaisilla kaduilla on meno hurjaa. Los Bolichesin kohdalla Junakadulla vauhti on kovinta jopa 50-60 km/t rannalla ja bussikadulla hiukan hitaanpaa kun vain yksi kaista suuntaansa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.