Tiedoksi : "Kelan espanjankielinen todistus "

TUOMINEN PEKKA 14.09.2013 09:43
Paikallisen Kelan toimipisteen virkailija teki pyynnön espanjankielisistä eläkeläistodistuksista viime maanantina ja jo perjantaina ne saapuivat postissa. Harvinaisen nopeata toimintaa ! - Brita -
JANHONEN MATTI 14.09.2013 11:14

Tästä linkistä tuota muuttotietoa enemmänkin. http://www.kela.fi/muutto-ulkomaille_elakelaisena

Ulkomailla reissaaville muistutuksena, että ei ole pahasta jos pussista löytyy KELA:lta saatava EUROOPPALAINEN SAIRAUSVAKUUTUSKORTTI. Kotimaisella sairausvakuutuskortilla ei ole mitään tekoa muissa maissa.

TUOMINEN PEKKA 16.09.2013 13:49

Eurooppalaiset sairausvakuutuskortit toki ovat olleet jo monta vuotta mukana ulkomailla reissatessa. Olin vaan positiivisesti yllättynyt että Kela hoiti asian todella nopeasti, varsinkin kun eräälle henkilölle oli heti sanottu että ei niitä enää saa.

Brita -
RAITIMO JOUKO 16.09.2013 20:43

Golfaaville karavaanareille tiedoksi, että Espanjassa mm. Barcelonan ja Valencian ympäristössä eläkeläistodistuksen esittämällä voi saada alennusta Green Feestä ja golf autosta. Aurinkorannikolla en ole huomannut mahdollisuutta käyttää ao. todistusta, mutta vastaavasti siellä voi käyttää "two4one" korttia monella kentällä. Minäkin hankin eläkeläistodistuksen itselleni ja vaimolleni muutama vuosi sitten. Porvoossa kyseinen todistus piti tilata Kelan toimistosta ja se tuli sitten postitse muutaman päivän kuluttua.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.