Poistumista väliaikaisesti leirintäalueelta.

LINDSTRÖM STEFAN 14.06.2011 16:12

Terve kuinka se on jos halua lähteä vähän kauempaa katsomaan maisemia asuntoautolla meneekö paikka vai voidaanko vaan jättää jotain paikalla että näyttä varattu. Ja pitääkö ilmoitta vastaanotolla että poistuu jokusen tunnin. Entinen asuntovaunuiloja.

HAAPANEN TIMO 14.06.2011 17:30

Vuosia sitten Viinikanniemessä Tapsan Tahtien aikaan lähdimme autolla Nokian kirkkoon konserttiin. Paikan ( selvä erillinen paikka pensaiden välissä ) merkiksi jätin retkituolin ja kiinnitin siihen sen lapun joka respassa pyydetään asettamaan autoon näkyville. Takaisin tullessa iloinen perhe grillaili autonsa vierellä sillä paikalla, retkituoli oli heitetty pensaikkoon. Kysyessäni kuinka tämä on mahdollista, vastaus oli: respassa kerrottiin ettei enää ( ko. päivänä ) voi paikkaa varata. Perheen äiti kehoitti minua olemaan pilaamatta iltaani, ja etsimään uuden paikan.

Mulla ei juolahtaisi mieleen heittää jonkun tuoli sivuun ja leiriytyä, uskomaton tapahtuma.

@timppa

LINDSTRÖM STEFAN 14.06.2011 17:40

Se siitä sitten varaamisesta olipa aika törkeä temppu.

Täytyy sitten hake leirintäalueita joka on pyöräily matkan päästä nähtävyyksistä tai kaupunkien keskustasta.

HARJULAMPI JUKKA 14.06.2011 19:08

Syytä kysyä mennessä noko "paikanvaraaminen"mahdollista , mikäli ei vaihtaisin aluetta. Esim. ( kuuluisi tietysti ulkomaan osastoon) viime talvena Portugalin Portimaossa vietimme yli 3 kk samoilla seuduilla ja samalla alueella. Porttivahdille lähtiessä kerrottiin, että voi mennä reissulla 2 - 3 päivää. Samantien hän kysyi onko paikka merkitty eli varattu, tietysti maksu hoidettu. Kyseisellä alueella perittiin 1 Euro vrk-maksu. oli yleinen menettely merkitä paikka, jota naapurit (D / GB ( F / NL ) seurailivat että pysyy vapaana.

PASANEN MIKKO 14.06.2011 21:22

Terve. Kyllä kai tuollainen Timon kertoma tapahtuma on aika harvinainen. Me on ainakin aivan huolettomasti lähdetty autoilemaan "välillä" niin kotimaassa, kuin ulkomaillakin. Jätetty reilusti kalusteet, joskus jopa pyöräkiilatkin varaamallemme paikalle. Myös polkupyörät ovat aika vahva merkki, että paikka on varattu. Useissa paikoissa on toki numeroidut paikat, joihin ei tietenkään buukata uusia, ennenkuin edellinen on lähtenyt. :-)

VARTIAINEN URPO 15.06.2011 07:43

Kyllä meilläkin on riittänyt pelkkä tuoli varauksenmerkiksi! Ei kertaakaan ole kukaan ottanut paikkaamme. Olemme reissanneet jo vuosia Huoletta voit käydä nähtävyyksiä katselemassa ja hyvä on kertoa vastaanotossa jo mennessä et käyt ajelemassa välillä...

LINDSTRÖM STEFAN 15.06.2011 12:54

Kiitos vastauksista asia tuli selväksi ei kun itä suomen päin sitten kiertämään juhannuksen jälkeen:)

LALLO ARJA 15.06.2011 19:37

Eipä ole moista minulle sattunut, ei edes Suomessa. Joskin mahdollistahan se saattaisi olla Suomen alueilla, mutta ulkomailla lähes mahdotonta. Tosin en matkailekaan vuodessa kuin 6-8 kk eurooppaa kierrellen .

Jorma Heinonen

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.