Todella puskassa

KARJALAINEN ALPO 31.08.2014 15:24

Nukuttiinpa viime yönä rauhallisesti todella puskassa. Vähä-Lamujärven rannalla olevan kodan vieressä. Kodassa paistettiin illalla Snellmannin lisäaineettomat makkarat ja juotiin pullo ranskalaista punaviiniä.

Oli rauhallista, mitä nyt pari kertaa sorsamiehet ampuivat haulikolla. Ei haitannut meitä.

VÄLIMÄKI JARMO 03.09.2014 22:02

Ristus,varmaan makee paikka .Olispa tääläkin päin,ja voipi ollakin kun oikein tuumaan. JV

HONKAMÄKI TEUVO 03.09.2014 22:39

Onhan noita laavuja ja kotia melkein jokaisella metsästysseuralla / seurueilla, kyläyhdistyksillä kaupungeilla ja seurakunnilla. Mutta meneppäs kertomaan niiden koordinaatit niin omistajat eivät saata tykätä jos esim. tämän saitin kautta käyttö lisääntyy räjähdysmäisesti. Käyttäkää tietämiänne paikkoja sillei ettei omistajien taholta tule kieltotauluja / yksityisalue lappuja ym. esteitä teiden varsille. Malttia ilmoitteluun missä mikäkin laavu / kota sijaitsee.

KARJALAINEN ALPO 04.09.2014 08:15

Tuo puskapaikan kota on Lamun kyläyhdistyksen ja se on rakennettu meidän yhteisillä varoilla eli EU:sta saaduilla rahoilla.

Ymmärtäisin, että silloinhan se meidän yhteinen.

Olen käynyt ko paikassa muutaman kerran. Eikä siinä ole vielä ainakaan näkynyt ulkopuolisilta käyttökieltoa.

Harmi vain on, että jotkut eivät suomalaisista ymmärrä sitä ettei yhteisiäkään tavaroita saisi särkeä. Ammutaan ikkunoita ja ovia jne.

Miksi me ollaan vandaaleja vaikka luulemme olevamme sivistyneitä. Morkataan venäläisiä ja muita, mutta kun pitäisi katsoa ensin peiliin.

KOISTINEN TOIVO 04.09.2014 08:51

Oikein. Kun kulkiissa kattelee paikkoja, jotka on yhteisessä käytösä. Tuntuu olevan kansan huvi särkeä, polttaa, tai ainakin sotkeä. TVH aikanaan laitteli levähdys paikkoja tienvarsiin vessoineen, pöytineen, ja roska-astioineen. Miten kävi. Kohta niistä on kaikki purettu, ja viety kalustus pois, kun se ei kertakaikkiaan onnistunut. Sitten se uusin miehisyyden näyttö. Ampua kaikki reijille. Toivopoika

VAHTOLA HEIKKI 04.09.2014 21:08

Tätä olen itsekin ihmetellyt!! Ja nimenomaan, haukutaan venäläisiä, vaikka itse pahempia.

Mietittiin kaverin kanssa Ameriikan reissulla, kun siellä on monessa kaupungissa ja kylässä 24h itsepalvelupesuloita. Ovet auki eikä henkilökuntaa. Ihmiset saavat pestä ja kuivata pyykkinsä kolikkokoneilla. Ei toimisi ikinä Suomessa. Siellä rikottaisiin kaikki paikat ja koneet!!

Sama juttu mm. Stadissa yleisten grillipaikkojen kanssa. Porukka ihmettelee miksi niitä ei ole?? Kun niitä oli, samat tyypit hajottivat kaiken ja jos irti jotain lähti, se pöllittiin.

Hyvä Suomi.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.