Vuoden leirintämatkailuvaikuttaja 2023

Vuoden leirintämatkailuvaikuttaja 2023

24.5.2024

SF-Caravan ry liiton hallitus on nimennyt vuoden 2023 leirintämatkailuvaikuttajaksi Kiuruveden kaupunginjohtaja Juha-Pekka Rusasen. Valinta julkistettiin SF-Caravan ry:n liittokokouksessa Hämeenlinnassa viime viikonloppuna.

Kuvassa Kiuruveden kaupungin johtaja Juha-Pekka Rusanen ja SF-Caravan Ylä-Savo ry:n puheenjohtaja Antti Niskanen puolisonsa Eija Niskasen kanssa.

Kiuruveden ja seudun kehittämiseen sitoutunut kaupunginjohtaja Juha-Pekka Rusanen on tunnistanut kotimaan matkailussa ja karavaanariharrastuksessa lupauksen kaupungin hyvinvoinnin kehittymiselle sekä sen vaikutukseen paikalliseen talouteen ja matkailuun. Luomu-Suomen pääkaupunki Kiuruvesi viestii itsestään mutkattomasti ”Kiuruvesi kaikin aistein”.

Kaupungin kunnianhimoinen tavoite on tulla Suomen johtavaksi tapahtumien järjestäjäksi. Se ei ole ainoa tavoite, mutta myös tällä saralla kiuruvetiset ovat keränneet itselleen vahvaa meriittiä tavoitteensa tueksi. Tästä esimerkkinä on meille kaikille tutun Iskelmäviikon suosio. Se on valtakunnallisesti vahva tapahtuma, joka on jatkuvasti kasvattanut suosiotaan ja kerännyt myös suuren määrän karavaanareita vieraakseen.

SF-Caravan ry arvostaa suuresti Rusasen henkilökohtaista sitoutumista myös Pohjoismaisten karavaanaripäivien ja SF-Caravan ry:n 60-vuotisjuhlavuoden päätapahtuman järjestämiseen Kiuruvedellä 7.–14. heinäkuuta.

Lisätietoja:  

Vuoden leirintämatkailuvaikuttaja
Kaupunginjohtaja Juha-Pekka Rusanen, puh. 050 355 5393

SF-Caravan ry
Toiminnanjohtaja Mikko Kivekäs, puh. 050 465 9144

Kuva: Pirjo Kärkinen / Caravan-lehti