Matkailuautoalan asiakastutkimus

Matkailuautoalan asiakastutkimus

19.7.2024

Osallistu matkailuautoalan tulevaisuuden tutkimukseen!

Kutsumme kaikkia matkailuautoalan harrastajia osallistumaan tutkimukseen, joka kartoittaa Suomen matkailuautoalan asiakassegmenttien nykytilaa ja tulevaisuuden näkymiä. Tämän tutkimuksen tavoitteena on kuvata, ymmärtää, analysoida ja selittää asiakassegmenttien tilaa sekä mahdollisia muutoksia. Lisäksi tutkimus pyrkii ennustamaan asiakassegmenttien tulevaisuutta asiantuntijalausuntojen ja Suomen nykyisen taloustilanteen perusteella. Tutkimus tarjoaa myös arvokkaita näkemyksiä siitä, kuinka ala voi sopeutua tuleviin muutoksiin.

Tutkimus toteutetaan osana Northamptonin yliopiston akateemista projektia, joka pyrkii syventämään ymmärrystä matkailuautojen myynti- ja vuokrausmarkkinoista Suomessa. Tulokset tulevat olemaan merkityksellisiä sekä tieteellisessä julkaisutoiminnassa että palveluiden käytännön kehittämisessä. Tulokset julkaistaan syksyllä 2024.

Tutkimus on täysin anonyymi, eikä yksittäisiä vastaajia voida tunnistaa tuloksista. Kaikki antamasi tiedot käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käytetään ainoastaan tutkimustarkoituksiin. Henkilötietoja ei kerätä missään vaiheessa, eikä tutkimuksen dataa luovuteta tunnistettavassa muodossa kolmansille osapuolille.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 5-10 minuuttia. Toivomme, että vastaat kaikkiin kysymyksiin mahdollisimman tarkasti. Kiitos arvokkaasta panoksestasi! 

Klikkaa tästä osallistumaan kyselyyn: https://forms.gle/gzW7LrigLwj9hGts7

Tutkimuksen tekijä: Elle Tick, Elle.tick@touringcars.eu