SF-Caravan ry hakee markkinointikoordinaattoria

SF-Caravan ry hakee markkinointikoordinaattoria

14.10.2024

SF-Caravan ry on vuonna 1964 perustettu yhdistys, jonka tarkoitus on edistää matkailuajoneuvon harrastamisen edellytyksiä. Yhdistys tarjoaa jäsenilleen jäsenetuja,
jotka ovat saaneet noin 65 000 henkilöä liittymään jäseneksi. Jäsenet kuuluvat kahdeksaankymmeneen paikallisjärjestöön. Jäsenet ovat aktiivisia matkailijoita ja ulkoilmaihmisiä, jotka harrastavat kulttuurielämyksiä, frisbeegolfia, pyöräilyä, retkeilyä, kalastusta, golfia, laskettelua, hiihtoa ja monia muita aktiviteettejä.

SF-Caravan ry:n liikevaihto on 1,9 milj. euroa. SF-Caravan ry omistaa Suomen Caravan Media Oy:n, jonka liikevaihto on 1,0 milj. euroa. Henkilökuntaa on 11 ja sen kotipaikka on Hämeenlinnassa.  SF-Caravan ry:n tarjoaa jäsenistölleen jäsenpalveluja ja -etuja, leirintä-, matkailu- ja turvallisuustietoutta, tiedottamista, koulutusta ja kerhotoimintaa.  www.karavaanarit.fi. Suomen Caravan Media Oy julkaisee Caravan-lehteä sekä leirintäopasta.

Olisitko sinä meidän uusi markkinointikoordinaattorimme?

Haemme markkinointikoordinaattoria SF-Caravan ry:n markkinointiin. Työssäsi suunnittelet markkinointia yhdessä toiminnanjohtajan kanssa, ja sinulla on tärkeä rooli markkinoinnin käytännön toteuttamisessa. Tavoitteenasi on markkinoinnin keinoin rakentaa SF-Caravan ry:stä positiivista brändikuvaa ja imagoa, hankkia uusia jäseniä sekä saada jäseneksi liittyneet pysymään jäseninä.

Olet mukana markkinoinnin suunnittelussa, ideoinnissa, konkreettisessa tekemisessä ja tulosten arvioinnissa ja toiminnan kehittämisessä. Työssäsi raportoit toiminnanjohtajalle ja teet tiivistä yhteistyötä koko SF-Caravan ry:n kanssa. Pääset tekemään näkyväksi harrastuksen, josta monet nauttivat vapaa-aikana. Työpäiväsi koostuvat esimerkiksi:

  • markkinointikampanjoiden suunnittelusta ja toteuttamisesta
  • sisällöntuotannosta (mm. somepostaukset, verkkosivujen päivittäminen, uutiskirjeet ym.)
  • markkinointimateriaalia tuottamisesta itsenäisesti sekä kumppaneita hyödyntäen
  • markkinointiviestinnästä
  • markkinoinnin tulosten seuraamisesta, arvioinnista ja kehittämisestä
  • markkinointiin liittyvien tutkimusten koordinoinnista
  • markkinointiautomaation hyödyntämisestä
  • GDPR säädösten mukaisesti toimimisesta 

Voit työskennellä etänä sekä toimistolla, ja oman työsi rytmittäminen on sinun käsissäsi. Toimistomme sijaitsee Hämeenlinnassa. Työ on vakituinen ja kokoaikainen työajan ollessa 37,5 h/viikko. Aloitus tehtävässä on tammikuussa 2025.

Mitä me etsimme?

Etsimme innokasta ja oma-aloitteista tekijää, jolla on jo kokemusta markkinoinnin käytännön töistä ja sopivasti kunnianhimoa kehittyä markkinoinnin ammattilaiseksi. Työskentelet sujuvasti myös tiimityössä ja verkostoissa. Työnkuva on monipuolinen ja on tärkeää, että pystyt ideoimaan ja toteuttamaan itsenäisesti markkinointitoimenpiteitä. Käytännön tekeminen on sinun juttusi, mutta olet kiinnostunut ja innostut myös kehittämisestä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta markkinoinnin työtehtävistä sekä B2B- että B2C-markkinoinnin parista. Työskentelet luontevasti eri somealustojen, analytiikan ja mainonnan parissa. Otat helposti haltuusi eri markkinoinnin ohjelmia ja työkaluja. Kommunikoit sujuvasti kirjallisesti ja suullisesti suomeksi. Ilahdumme, mikäli taidat myös englantia ja ruotsia.

Mitä me tarjoamme?

Tarjoamme sinulle energisen, ystävällisen ja avoimen työyhteisön, jonka tehtävänä on luoda ja toteuttaa ihmisten haaveita. Toimintamme perustuu vapauteen ja vastuuseen. Viihdyt meillä, mikäli nautit monipuolisesta tekemisestä ilman valmiita raameja. Pääset itse vaikuttamaan työpäiväsi sisältöön ja siihen, mistä ja miten työtäsi teet.

Tehtävässä palkkaus määräytyy osaamisesi mukaan. Laitathan hakemukseen palkkatoiveesi. Työnantajana panostamme sinun hyvinvointiisi tarjoamalla työterveyden sekä liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun lounasetua unohtamatta. Juhlistamme onnistumisiamme yhdessä!

Kiinnostuitko?

Jos innostava tehtävä hyväntuulisessa yhdistyksessämme kiinnostaa, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen mikko.kivekas@karavaanarit.fi hakemuksesi ja cv:n viimeistään 30.10.2024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Mikko Kivekäs, puh. 050 465 9144, mikko.kivekas@karavaanarit.fi. Parhaiten tavoitettavissa 22.10 klo 13-16:00 tai 24.10 klo 13-16:00.